WEBSHOPS

Webshop: inspirerende decoratie, lifestyle producten en hebbedingen shoppen bij…

Kids With Flair Logo

Wij hebben een inspirerende shop gevonden!
Een shop vol lifestyle, decoratie en té leuke hebbedingen voor (o.a.) jou lieve baby!

Je hoeft niet meer verder te struinen op het internet naar die ene te gekke tas of dat super stoere decoratieve boekenplankje voor de babykamer. Deze webshop heeft heel veel van die trendy spullen bij elkaar gezocht en verkoopt deze op hun webshop.

We hebben het nu natuurlijk over de webshop: Kids With Flair!

De spulletjes die Kids With Flair aanbied zijn ook erg leuk om cadeau te geven!

Kids With Flair


De eigenaren van Kids With Flair zijn met hun webshop gestart na zelf te hebben ervaren dat het lastig is om gemakkelijk leuke, hippe en passende spullen te vinden voor hun kinderen.
De producten die zij verkopen zijn dan ook geselecteerd op kwaliteit, veiligheid en Design (uiteraard) en Comfort ( je kindje moet het natuurlijk ook als prettig ervaren!)

Merken


In de webshop zijn voldoende varianten van producten in verschillende prijsklasse te vinden. De baby spullen die je op de webshop kan vinden zijn o.a. van de (bekende maar ook minder bekende) merken: Penny Scallan, Done by Dear, A Little Lovely Company.

Levering


Het is natuurlijk erg fijn om je net bestelde spulletjes zo snel mogelijk in huis te hebben, uit te mogen pakken en te mogen gebruiken.
Daarom heeft Kids With Flair 90% van zijn producten op voorraad en kunnen deze de volgende (werk)dag in huis zijn als je (op een werkdag) voor 18:00 uur besteld!

Dus wil jij dinsdag die leuke nieuwe lamp op kunnen hangen in de babykamer of je baby die super schattige babyschoentjes aan doen. Ga dan snel naar de webshop!

Webshop


De webshop is erg overzichtelijk en duidelijk ingedeeld. Er is een apart kopje “Baby” voor alle babyproducten.

Ontdek het zelf op www.kidswithflair.comLeave a Comment