Lifehack

Lifehack: 3 keer zo gebruik je deze baby producten!

Lifehack babyproducten

Producten zijn ontworpen met een bepaalde gedachten! Je denkt vaak “o dat product heeft een mooie vorm” of “leuk detail“, maar grote kans dat er een gedachte zit achter dat leuke detail. En als er nog geen gedachten achter het detail zat bedenkt een handige slimmerik deze wel! Dat vinden wij hartstikke fijn als andere mensen mee denken! En ja soms is het ook gewoon een stijlvol ontwerp.
Om jou deze handigheidjes niet zelf te hoeven laten ontdekken, heb ik er 3 ( eigenlijk 4) voor je op een rijtje gezet.

In dit bericht lees je dus handige tips & tricks voor het gebruik van een aantal babyproducten. Ik ben heel erg benieuwd of jij van onderstaande producten wist dat je ze op die manier kon gebruiken!

Het dragen van de autostoel ( ofwel maxicosi )

Volgens mij doet bijna iedereen het, de maxicosi optillen en vervolgens dragen als een handtas die je tegen je heup laat steunen. True?! Heel slecht voor je rug, je heup etc. etc.

In dit filmpje zie je hoe je de maxicosi dus wel moet dragen.

Uittrekken van de romper na een poep ongelukje..

Dit had ik graag van de kraamhulp geleerd, gelukkig kwam ik dit filmpje tegen toen mijn dochter nog 3 maanden was, dus ik heb er nog gebruik van kunnen maken. En daarom deel ik deze trick graag met jou.
Die “leuke flapjes” aan de schouder van de rompertjes van je baby zitten er niet zomaar. Die hebben een doel ( daarom hebben ook bijna alle rompertjes ze ).
Bij een (newborn) poepluierexplosie hoef je het rompertje met poep niet langs het hoofdje van je baby te halen!
Let op: Je kunt het rompertje naar beneden uittrekken!

Bekijk in onderstaand filmpje hoe je dit handig kunt doen.

Veilig de baby verschonen op de commode met Babysafe

En we houden het nog even bij de poepexplosie want wat als je nou je baby aan het verschonen bent na zo’n overvolle luier en je net even geen tijd hebt gehad om een rompertje uit de kast te pakken of schone sokjes die net iets te ver weg liggen waardoor je toch een stap bij je kindje vandaan moet. Dan heeft BabySafe de oplossing! Zij hebben een opzetstuk ontwikkeld waarmee je een barrière om je kind kunt laten zakken, zonder enige moeite. ( als je het filmpje ziet wordt waarschijnlijk duidelijk wat ik bedoel)

In onderstaand filmpje zie je hoe de Baby Barrier Deluxe werkt.Bron: www.babysafe.nl

Een huilende baby kalmeren

En dan wil ik afsluiten met een leuke trick, maar niet voor een product, maar voor het kalmeren van je baby!
Wellicht heb je het filmpje al eens gezien. Bij mijn dochter werkte dit echt!
Dr. Robert Hamilton heeft een techniek, genaamd “The Hold”, bedacht waarmee je een huilende baby kan kalmeren. Je moet even oefenen om de houding goed uit te voeren, maar dan heb je ook wel wat ( als het bij jou kindje werkt..)

In dit filmpje legt Dr. Robert Hamilton “The Hold” techniek uit en laat hij zien hoe het werkt.

Ik ben benieuwd of je er wat aan hebt en als jij nou nog handige tips & tricks hebt laat het dan weten in een reactie hieronder!

Ciao ciao,
Laurel

Leave a Comment