WEBSHOPS

Kennen jullie deze super leuke weshop al?!Dit is nou zo’n webshop waarbij je op afrekenen klikt en even moet slikken “slik”.
Je blijft spullen in die winkelmand stoppen. ­čÖé
Dat kan ook niet anders met al die leuke jurkjes, die stoere broekjes en die schattige schoentjes.
Maar dat is nog niet alles.
Onlangs heeft deze shop zijn eigen scincare lijn geïntroduceerd.
We hebben het hier over de webshop: Little Indians!
Dit Nederlandse merk verkoopt kleding, schoenen en onlangs ook scincare voor kleintjes van 0 tot 6 jaar.
Aangezien Little Indians nog altijd aan het ontwikkelen is zou het mij niets verbazen dat zij ook producten voor de kinderkamer gaan ontwikkelen.. Dat zou wel echt super leuk zijn! We shall see.
Een op en top shop voor kleine indiaantjes!

Little Indians
De eigenaresse, Vanessa de Kock-Erasmus, is in 2014 gestart met het merk genaamd ÔÇťLittle IndiansÔÇŁ. Haar twee zoons en alle gebeurtenissen in het dagelijks leven zijn haar inspiratie bron.
En wow wat een moderne, super stoere en schattige ontwerpen zijn er ontstaan!
Sinds 2014 is Little Indians enorm gegroeid, de producten zijn in verschillende winkels over het hele land verkrijgbaar.

De kleding
Dit seizoen zijn vooral stippeltjes, strepen en vegen te zien als prints op de kleding. Het zijn nog altijd fijne stoffen met zachte kleuren. Daarnaast lijken de name/city swaeters en shirt hier ook aan te slaan.

Eco vriendelijk
En dat is nog niet alles, de stoffen en materialen voor de collecties van Little indians zijn ook nog eens eco-vriendelijk en worden gelukkig onder Fairtrade omstandigheden geproduceerd in Istanbul!

Social Media
Little indians is natuurlijk ook actief op social media. Een tipje: Volg hun instagram account! Erg leuk om te volgen! Regelmatig worden er leuke kleding setjes en ontwikkelingen gepost.

Wij zijn erg enthousiast over dit merk!
Ben jij al nieuwsgierig geworden naar de webshop van Little Indians neem dan gauw een kijkje!
www.little-indians.nlLeave a Comment