WEBSHOPS

Spotlight: Bijzondere momenten vastleggen met Studio DEMICO®

Mijlpaalkaarten sfeer Studio Demico

De webshop Studio DEMICO® ( voorheen DEMICO® kids) kwam ik tegen bij het zoeken naar een leuk cadeautje voor een meisje die 1 jaar werd. Ik was op zoek naar een eye-catcher voor het kamertje of iets waar leuk mee gespeeld kon worden. Mijn aandacht werd vooral getrokken door de houten camera’s welke zowel een eye-catcher zijn als leuk om mee te spelen.

Studio DEMICO® richt zich met haar producten vooral op het vastleggen van bijzondere momenten in bijvoorbeeld een stoer ontworpen invulboek of met de opvallende mijlpaalkaarten.

Je kunt hier leuk shoppen voor je newborn maar ook om het kamertje van je peuter aan te vullen. En ze hebben zelfs een invulboek tot 18 jaar. Dus voor alle leeftijden is er bij deze shop iets te vinden.

Site: www.studiodemico.com
Product: Invulboeken, mijlpaalkaarten, wenskaarten, posters en meer.
Stijl: Stoer en hip met zwart en grijs als basis kleur en in veel ontwerpen komt de krijtbord look terug.
Shipping: Gratis verzending v.a. €60,-.
Social media:
Instagram: @studiodemico
Facebook: @studiodemico

Creatieve Mom-Boss

Eigenaresse Isabel, mama van 3 kinderen (twee jongens en een meisje) en creatieve gedreven ontwerpster die houd van ondernemen is in 2017 gestart met DEMICO® kids vernoemd naar haar drie kinderen Dean, Miley en Cooper wat uiteindelijk uitgegroeid is tot “Studio DEMICO®”.
Isabel had al enige ervaring met het runnen van diverse succesvolle webshops, zij heeft er bij de start van Studio DEMICO® voor gekozen om te doen wat zij leuk vind, namelijk “ontwerpen” de producten die hier uit voortkomen zijn te vinden in deze webshop.

Homemade designs

De eigenaresse heeft er voor gekozen om de focus te leggen op haar eigen ontwerpen en gemaakte producten daarnaast is er een selectie van producten van andere webshops op de website te vinden die aansluiten en een aanvulling zijn op haar stijl en assortiment.

Isabel ontwerpt zelf o.a. de volgende producten:

 • Invulboeken
 • Wenskaarten
 • Mijlpaalkaarten
 • Rompers
 • Houten camera’s
 • Deze producten zijn niet alleen op de website van Studio DEMICO® verkrijgbaar maar ook bij verschillende andere webshops en ook offline in een aantal leuke shops!

  Er word voor de verschillende ontwerpen gebruik gemaakt van twee stijlen: 

 • De krijtbord look waar Studio DEMICO® (voor mij) bekend om staat, ze zijn erg stoer en opvallend.
 • De watercolor look, is een speelsere look met stoere elementen.
 • Beide stijlen blijft zwart, wit en grijs de basis kleur.

  TIP: Ben je op zoek naar een kraam-/verjaardagscadeau kijk dan zeker even op deze site!


  Bijzondere momenten vastleggen

  Op het moment dat je weet dat je zwanger bent (vooral bij de eerste) wil je alles vastleggen. Om hier structuur aan te geven heb ik gebruik gemaakt van verschillende invulboeken. Ook bij Demicokids kun je terecht voor hele leuke en vooral stoere invulboeken. Isabel heeft er ook aan gedacht om een invulboek te ontwerpen tot 18 jaar! Dit was ik nog niet eerder tegengekomen meestal gaan de boeken tot 4 jaar.
  De invulboeken geven je genoeg ruimte voor eigen invulling en foto’s. Niet te veel verplichtingen dus!

  TIP: De babygroeidagboek! erg leuk als cadeau voor de babyshower.

  Wat ik ook nog niet eerder had gezien maar wel erg gaaf vind zijn de invulboeken aangepast naar twee mama’s.
  En dat is nog niet alles er is ook een prachtig invulboek voor ouders die hun baby zijn verloren “dag kleine ster”.
  In dit boek kunnen de emoties vast gelegd worden. Je kunt schrijven over je zwangerschap, bevalling en alles rondom het verlies van je baby. Erg mooi om je baby zo een plekje te kunnen geven.

  De drie musthaves

  Oei erg moeilijk om de 3 leukste items te kiezen in deze webshop! Ik vind het altijd erg leuk als producten hand / homemade zijn.

 • Invulboek “Mijn grote opgroeiboek“; Overduidelijk natuurlijk als je de rest van deze post hebt gelezen. Ik ben gek op invulboeken en in deze webshop is dit invulboek echt mijn favoriet! Zelf maak ik gebruik van verschillende invulboeken om alle mooie moment vast te leggen. Vooral omdat ik het ook erg leuk vind om alles weer na te lezen en het lijkt mij ook leuk voor mijn dochter om later terug te lezen. ( dat vond ik namelijk ook toen mijn moeder alle boekjes die zij vroeger over mij ingevuld had te voorschijn toverde)
 • Fotocamera; Deze fotocamera is ten eerste gewoon super leuk om als decoratie neer te zetten in de kinderkamer of in de speelhoek in de woonkamer. Maar nog leuke is dat deze decoratieve foto camera ook nog eens super leuk speelgoed is en op dit moment helemaal hip. Deze fotocamera is in verschillende kleuren te krijgen en kan zelfs gepersonaliseerd worden. Dus ook nog leuk als cadeautje. Hij is door Isabel ontworpen en gemaakt en je krijgt er een stickers bij geleverd om hem zelf op te pimpen.
 • Muziekdoosje/kussen; Deze is gewoon zo schattig. Heerlijk voor je babytje om naar te luisteren en rustig van de worden. Leuk voor in de box of als decoratie in het kamertje.
 • Ook als je niet van plan bent om iets te kopen is het gewoon leuk om even een kijkje te nemen en inspiratie op te doen bij deze webshop.

  Ik ben erg benieuwd wat jij van deze webshop vind. Misschien heb je wel al een aantal van deze leuke producten in huis en wil je jou ervaring met deze producten delen. Laat het weten in een reactie hieronder of op social media onder de post.

  Ciao Ciao,
  Laurel

  —————————————————————————————————–
  Afbeeldingen: https://www.studiodemico.com
  Foto’s & Linkjes: Deze post is niet gesponsord.
  Shoplinkjes zijn geplaatst op 1-05-2018; ook hier kan geen recht aan worden ontleend.

  Leave a Comment